Nieuw jaar, nieuwe jij

Nieuw jaar, nieuwe jij

20 januari 2021 0 Door Sarah

We zijn goed en wel onderweg in 2021. Een jaar waarvan een hoop mensen hopen dat het niks als 2020 wordt. Maar de problemen verdwijnen niet zomaar en er is altijd genoeg om dankbaar voor te zijn. Het nieuwe jaar vraagt om een nieuwe aanpak als we willen dat dingen veranderen. In deze blog vertel ik je hoe je dit voor jezelf kunt bewerkstelligen. Lees je mee?

Verzorging van de innerlijke en uiterlijke mens

Innerlijke verzorging is nog belangrijker dan uiterlijke verzorging maar ze gaan hand in hand samen. In onze drukke westerse maatschappij hebben we haast geen tijd meer voor onszelf. Tijd dus om daar in het nieuwe jaar verandering in te brengen. Dit hoeft geen dagen te duren. Een halfuurtje in bad of op tijd in bed met een boek zijn al van die momenten. Maar er zijn ook activiteiten die zowel de innerlijke als uiterlijke mens aanpakken. Sporten bijvoorbeeld. Of het verwennen van jezelf met een paar nieuwe kledingstukken.

Geniet van de uitverkoop in ieder opzicht

Want we zijn inmiddels goed en wel in de winter en dat betekent dat we al dingen kunnen kopen voor een verlaagde prijs. Zoals bijvoorbeeld een winterjas of laarzen. Zijn jouw gewenste items nog niet afgeprijsd? Dan moet je wellicht even wachten. Of, als je op zoek bent naar echt goed materiaal, kan je beter een investering maken. Zoals bijvoorbeeld op een airforce jas. Deze jassen zijn van geweldig materiaal en gaan lang mee, zeker voor de winter is dat genoeg waard. Stijlvol en comfortabel, wie wil dat niet? Over comfortabel en stijlvol gesproken dat is de kleding van Black Bananas ook. 

Waar zet jij je zinnen op dit jaar?

Verder is het een kwestie van focus houden, zeker in deze onzekere tijden. Alles kan gebeuren. Tijd dus om plannen en doelen op te stellen. Nee, niet als goede voornemens. Dat is een simpele traditie, waarvan het ook bijna traditie is geworden om ze te breken. Nee, ik heb het over een duidelijk en haalbaar plan zodat jij, als het jaar weer op haar einde loopt, tevreden terug kan kijken en gemotiveerd bent op het volgende.

2021, het jaar van vernieuwing

Maar laat ik niet te ver voorruit lopen, eerst dit jaar. Een jaar van vernieuwing en verbetering. We hebben het allemaal zelf in de hand. Laten we goed voor onszelf en elkaar zorgen. Dat is het belangrijkste, samen komen we er. Wat zijn jouw persoonlijke plannen? Hoe maak jij dit jaar jouw jaar?