De ondeugende puppy en de schoenenzoektocht

De ondeugende puppy en de schoenenzoektocht

8 juni 2019 0 Door Sarah

Ik heb sinds een paar maanden een puppy en ik smelt als ik naar dat schattige beestje kijk, maar oh… wat kan dat een ondeugend ding zijn. Laatst kwam ik thuis en lagen er overal witte pluisjes. Het duurde even voordat ik het doorhad, maar uiteindelijk zag ik mijn afgekauwde schoen half verborgen onder de bank liggen. Erg boos ben ik niet geworden hoor. Ik moet eerlijk zeggen dat het me gelijk een goed excuus gaf; ik mocht namelijk weer op schoenenjacht. Een paar nieuwe dames sneakers uitkiezen vind ik geen vervelende bezigheid, al had ik natuurlijk liever mijn oude sneakers ook nog gehad.

Shopavontuur

Al moet ik zeggen dat deze zoektocht toch moeizamer ging dan verwacht. Normaal loop ik een schoenenzaak binnen en vind ik gelijk meerdere paren leuk, dan ligt het alleen nog aan de prijs en de manier waarop ze zitten of ik ze zou aanschaffen. Doordat je in je hoofd echter blijft zitten met die oude sneakers, wil je eigenlijk iets hebben dat daar enorm op lijkt. Dat gaat echter niet makkelijk als je ze een jaar geleden hebt gekocht en de trends weer aanzienlijk veranderd zijn. Sneakers hebben nu vaak dikke witte zolen eronder, een trend waar ik toch nog aan moet wennen blijkbaar. Ook zijn de kleuren dit jaar erg opvallend en de kleurencombinaties voor mijn smaak niet altijd een succes. Eigenlijk wilde ik gewoon een simpel paar witte sneakers met een normale dikte zool. Ik heb diverse paren gepast, maar niets bleek mijn wensen volledig te vervullen. Uiteindelijk heb ik het opgegeven en besloot ik die avond op internet wel te gaan zoeken. Dan heb je toch makkelijker een groter aanbod in één oogopzicht. En jahoor, dat bleek beter te werken. Binnen een uur had ik mijn nieuwe sneakers gevonden en zouden ze na enkele dagen bezorgd worden. Bezorgd zijn ze en ze bevallen enorm. Alleen heb ik ze voor de zekerheid toch maar bovenop mijn kapstok gezet, je weet maar nooit met die puppy…

Echter is mijn bezoek aan de stad natuurlijk niet voor niets geweest. Ik heb maar gelijk een aantal kauwsticks, geweven touwen en bijtspeeltjes erbij gekocht voor de pup om die over de hele woning te kunnen verspreiden. Hopelijk heeft ze dan minder de neiging om mijn schoenen te verscheuren. Al is het misschien een beter idee om een schoenenkast te kopen… maar dat is weer een nieuwe zoektocht voor een andere dag!