Een geslaagd vriendenweekend!

Een geslaagd vriendenweekend!

15 april 2020 0 Door Sarah

Het is inmiddels een traditie geworden in mijn vriendengroep. Naast de wekelijkse uitjes om lekker een hapje en een drankje te doen, plannen wij ook elk jaar een heus vriendenweekend. Elk jaar weer bekijken we of ergens een aantal villa's te huur zijn om ons allemaal te huisvesten en daarbij zoeken we ook altijd een leuk festival in de buurt uit. De sfeer is altijd super gemoedelijk, maar toch komt het fanatisme bij sommige van mijn vrienden tijdens het jaarlijkse voetvolley toernooi toch naar boven. Gelukkig proosten we na afloop met z'n allen op de winnaars en gaan we lekker BBQen. De rest van de avond is het een gezellig samenzijn en komen de meest sterke verhalen over elkaar weer boven tafel. Alsof we die verhalen voor het eerst weer hoorden, zoveel lol hebben we er telkens weer om. De toon was weer gezet voor een enorm leuk weekend!

Terug naar toen 

De volgende dag was het de dag dat we naar een vlakbij gelegen festival gingen. Het leuke van die dag was dat een vriend allemaal polo's had laten bedrukken. Een polo bedrukken voor goedkoop deden we vroeger ook altijd als we met z'n allen op vakantie gingen. De meest ludieke bijnamen of quotes zetten we altijd op die polo's en elke vakantie weer konden we de verhalen achter deze quotes en bijnamen uitleggen. Het voelde weer even alsof we terug naar die tijd van toen gingen met onze polo's. Ook op het festival vielen we al gauw op en het riedeltje van je bijnaam uitleggen met het verhaal erbij begon weer van vooraf aan. In het zonnetje met een lekker drankje stonden we te genieten van de muziek, maar ook vooral van het gezelschap met elkaar. 

The day after

Na afloop van een lange festivaldag en het napraten tot diep in de nacht, kwam de volgende dag. Allemaal met nog kleine oogjes van het weinige slapen, maar toch weer topfit gingen we op weg naar de laatste dag van het vriendenweekend. Traditie op de zondag is altijd het opzoeken van een zwembad of bijgelegen meertje om daar weer even bij te komen. Dit jaar deden we het iets anders, we hadden een aantal villa's gehuurd en bij één van die villa's zat een zwembad inbegrepen. Uit de slaapkamer konden we ons zo opmaken om naar het zwembad te gaan en daar nog even lekker na te genieten van alle belevenissen van dat weekend. Op weg naar huis sprak iedereen alweer op het vriendenweekend van volgend jaar. Ik kijk er naar uit!