Grote Maten Mode: wees jezelf!

Grote Maten Mode: wees jezelf!

1 december 2019 0 Door Sarah

Ik heb een verhaal te vertellen en het is niet altijd even mooi. Vroeger, lang voor de tijd van fotoshopping en modetijdschriften, had je allerlei soorten vrouwen. Slank, vol slank en weelderig. Het maakte niet uit hoe jouw lichaam was gebouwd, je werd gewaardeerd en geportretteerd op prachtige wijze en je kon trots zijn op je vetrolletjes want daar hield men toen van. Dat werd gezien als mooi, elegant en vooral heel vrouwelijk. Dat waren nog eens tijden. Want nu tel je niet meer mee als je geen maatje 36 hebt. In ieder geval niet in modeland. Weelderige lichaamsvormen zijn daar taboe en dat is om meer dan een reden heel erg jammer. De meeste vrouwen zijn namelijk mooi weelderig en hebben geen maat 36. Door de opkomst van de moderne media lijkt het echter alsof jij de enige bent met een maatje meer. En dat zorgt voor een gevoel van falen en het niet goed doen. Dat is onzin! En gelukkig komen steeds meer modehuizen ook totdat besef. De grote maten mode is ook echte mode die iedere vrouw mooi laat uitkomen.

Grote maten mode: elegant en verfijnd

De mode-industrie verandert en met hen de grote maten mode. Ook als je een maatje meer hebt, vind je elegante kleding op de markt. En die keuze is zeker niet meer beperkt, het aanbod wordt groter en breder. Gelukkig komt er steeds meer weerzin tegen de standaard vrouw die op de catwalk loopt. Niet alleen hun maat is belangrijk, maar ook de lengte. Kleine vrouwen, of althans de vrouwen die de modehuizen als klein beschouwen, worden ook geweerd. Het liefst zou iedereen standaard moeten zijn, maar gelukkig is dat niet het geval. Omdat vrouwen zich ook steeds meer bewust zijn van het feit dat ze goed zijn zoals ze zijn heeft de mode-industrie geen andere keus daarop in te spelen. En dat werkt alleen maar in ons voordeel. Shoppen naar grote maten mode was nog nooit zo eenvoudig en leuk!

Kleed je smaakvol online

Grote maten mode biedt je tegenwoordig een ruime keuze helemaal passend bij wat nu in is en wat niet. Je kunt ook gewoon je eigen stijl kiezen en daarop je garderobe samenstellen. Dat doe je makkelijk online waar je uren lang de leukste combinaties bij elkaar kunt zoeken. En dan is het een kwestie van bestellen en dragen maar. Zodat jij de wereld kan laten zien hoe mooi je bent. Nou, dat is een mooi verhaal, een echt gebeurd verhaal!