Haartransplantatie is niet alleen voor beroemdheden

28 november 2020 0 Door Sarah

Je ziet op televisie en op internet steeds meer beroemdheden voorbij komen waarbij je denkt "maar jij had toch flinke inhammen, waar zijn die gebleven?". De kans is dan groot dat zo iemand een haartransplantatie heeft ondergaan. En de kans is nog groter dat jij in de spiegel kijkt en wenst dat dat ook voor jou zou zijn weggelegd. Dan heb ik nieuws voor je: ook voor jou is een haartransplantatie beschikbaar. Zo'n behandeling is niet alleen voor beroemdheden en rijke mensen, ook voor "gewone" mannen en vrouwen is deze behandeling beschikbaar. Ook voor vrouwen? Jazeker! Want vrouwen kunnen net zo goed last krijgen van dunner wordend haar.

Een reis naar Turkije in combinatie met een haartransplantatie

Dat klinkt misschien een beetje overdreven, helemaal naar Turkije voor een haartransplantatie. Maar niets is mider waar. Als jij een mooie volle bos met haar wilt, dan wil je alleen de best mogelijke behandeling. En die vind je nu eenmaal in Turkije. Je hoeft niet alvast naar Turkije voor de intake, die kan gewoon via internet. De kliniek in Turkije heeft goede foto's nodig van jouw probleemgebieden, maar ook van de delen van je hoofd waar nog wel voldoende haar te vinden is. Er vindt dan een online consult plaats. Aan de hand hiervan worden de kosten berekend en wordt een afspraak ingepland.

Op naar Turkije!

In Turkije word je compleet ontzorgd. Je hoeft nergens over na te denken, alles wordt voor je geregeld. Direct bij aankomst zal er bloed geprikt worden. Er wordt dan gekeken of je geen ziekten als syphilis, Hepatitis C en HIV onder de leden hebt. Zijn alle uitslagen goed? Dan kun je verder met het proces. Al de volgende dag ben je dan aan de beurt voor je haartransplantatie. Hiervoor word je opgehaald bij je hotel. Is de ingreep voorbij? Dan word je weer naar je hotel gebracht voor een goede nachtrust.

Nazorg via Whatsapp, werkt dat echt?

In eerste instantie zul je de dag na de haartransplantatie nog één keer terug worden gebracht naar de kliniek. Hier krijg je tips over het wassen van je haar en het gebruik van medicatie. Heb je alles goed begrepen? Dan word je naar het vliegveld gebracht en kun je thuis verder herstellen. Loop je tegen problemen aan of heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen via Whatsapp, telefoon of e-mail. Dat werkt goed en al jouw vragen zullen beantwoord worden. De Nederlandstalige medewerkers kunnen je van alle benodigde aanvullende informatie voorzien.