Ontdek Godeneiland Bali met Van Verre

Ontdek Godeneiland Bali met Van Verre

21 februari 2020 0 Door Sarah

Dit is mijn verhaal. Ik kan verklappen dat het eindigt met ons verhaal. Regelmatig krijg ik de vraag hoe lang mijn vriend en ik elkaar al kennen. Ik moet het antwoord schuldig blijven. Hij kwam vroeger vaak bij mijn vriendin thuis omdat hij op dezelfde voetbalclub zat als haar broer en haar vader. Wij schelen tien jaar en als je zelf twaalf bent is dat een wereld van verschil. Ik was toen nog helemaal niet bezig met jongens. Daarvoor had ik het veel te druk met mijn vriendinnen en met handbal. Twee keer in de week een training en een wedstrijd. Een paar keer jaar gingen mijn vriendin en ik helpen bij activiteiten op de voetbalclub. Bijvoorbeeld op dagen dat er een toernooi was of als er andere activiteiten werden georganiseerd. Dan hadden we de leiding over een groep kinderen, smeerden we broodjes of maakten we nieuwsbrieven. Ik draaide bardiensten. Dat waren de momenten dat ik hem alleen sprak. Hij bleef hangen tot sluit en bracht me dan naar huis.  

De mooiste vakantiebestemmingen

De vonk sloeg over toen ik op mijn 22e werd gevraagd om als leider mee te gaan op kamp in Drenthe. Daar werd het pas echt liefde tussen ons. We gingen veel uit samen en hij zocht mij vaak op tijdens mijn studietijd, toen ik op kamers woonde. Mijn huis stond vlak aan het strand en het was heerlijk om samen door de duinen te lopen of langs de zee. Meteen na mijn studie zijn we gaan samenwonen. We gingen zoveel uit. We kookten slechts zo’n drie, vier keer in de week. We kozen de mooiste vakantiebestemmingen: India, Pakistan, Kameroen, Kenia maar ook relaxvakanties naar zonbestemmingen zoals Cancun, Gran Canaria of Griekenland. De rondreizen boekten we meestal bij Van Verre. Die reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Je kunt je eigen wensen kenbaar maken en als het even kan zullen de reisexperts bij Van Verre het allemaal voor je regelen.

Gili Meno: bounty-eiland

Een van de mooiste reizen die we hebben gemaakt was onze huwelijksreis. Dat bleef tot het laatste moment een verrassing voor me. Het enige wat ik wist is dat ik mijn koffer moest pakken voor twee weken met kleding voor een zonbestemming. Zo vaak heb ik geprobeerd om mijn vriend de vakantiebestemming te ontlokken in de hoop dat hij zich zou verspreken. Dat is niet gelukt en pas op Schiphol zag ik aan de vertrekborden dat we een Rondreis Bali gingen maken! Wat was ik blij! Het was zo romantisch op het Godeneiland Bali en het kleine bounty-eiland Gili Meno. Weken om nooit te vergeten!