Schade aan je macbook, wat nu?

Schade aan je macbook, wat nu?

23 december 2020 0 Door Sarah

Het zou iedereen kunnen overkomen; je bent aan het werk, stoot tegen de tafel aan, je macbook valt en beschikt ineens over een forse schade. Het scherm is gebarsten en dient hierdoor vervangen te worden om er weer fatsoenlijk mee te kunnen werken. Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om de macbook te blijven gebruiken, maar is het verstandiger om direct een schadecheck uit te voeren!

Wanneer je een macbook hebt laten vallen, is het verstandig om een schadecheck uit te voeren. In sommige gevallen lijkt het zo dat alleen het macbook scherm is gebarsten en deze vervangen dient te worden, maar kan er zich ook inwendige schade bevinden in een laptop. Door eerst een schadecheck uit te voeren kan er een diagnose worden gesteld, om uiteindelijk de macbook te repareren en je er naar toebehoren gebruik van kunt maken!

Laat een diagnose opstellen!

Wanneer je schade hebt opgelopen aan je macbook, zul je zelf nooit direct weten wat er nu allemaal gerepareerd dient te worden. Door je macbook langs te brengen bij een schade-expert, zal er direct een diagnose worden opgesteld met alle mankementen aan de macbook. De macbook wordt volledig nagelopen, wordt er bepaald wat er aan het macbook scherm vervangen dient te worden, maar wordt de macbook ook inwendig volledig nagelopen. Zo zul je ook gelijk op de hoogte worden gesteld wanneer er bijvoorbeeld een chip of iets anders aan de binnenkant van de macbook vervangen dient te worden.

Naast dat het belangrijk is om een schadecheck uit te laten voeren waarbij je een diagnose zult ontvangen, is het ook verstandig om je macbook te laten reparen met officiële Apple onderdelen. Op deze manier zul je ook geen verdere schade toebrengen aan je macbook, in tegenstelling tot wanneer je macbook gerepareerd wordt met replica macbook schermen of andere onderdelen. 

Binnen 24 uur je macbook scherm vervangen!

Wanneer je schade hebt opgelopen aan je macbook en het macbook scherm vervangen zult moeten worden, kan dit tegenwoordig al binnen 24 uur voor je worden gerepareerd! Je kunt je macbook scherm vervangen door je macbook langs te brengen bij een reparatiepunt, waarna er een schadecheck wordt uitgevoerd en je op de hoogte zal worden gesteld van de schade die zich bevindt aan of in de macbook. Na akkoord gaan de reparateurs aan de slag, waarna je jouw macbook binnen 24 uur weer kunt ophalen en deze weer zoals voor de opgelopen schade kunt gebruiken!